O Nas


Poslanstvo
Naš namen je slovenski laični in strokovni javnosti omogočiti prost dostop do kakovostno predstavljenih znanj s področja revmatologije v slovenskem jeziku. Vsebino so pripravili in uredili vrhunski slovenski revmatologi v tesnem sodelovanju s strokovnjaki, ki v praksi prihajajo v stik s problematiko revmatikov in revmatičnih bolezni. Spletni strežnik in vsebino na njem vzdržuje družba Revma.net d.o.o., ki se financira s trženjem oglasnega prostora na spletnem portalu. Če vas zanima zakup oglasnega prostora na našem spletnem portalu nam pišite.

Pogoji uporabe
Del našega spletnega portala, ki je namenjen strokovni javnosti (študentom medicine, zdravnikom in farmacevtom), vsebuje podatke, ki so po Zakonu o zdravilih, lahko neomejeno dostopni le zdravnikom in farmacevtom.

Dostop do strokovnega dela našega spletnega portala mora biti zaradi tega sledljiv. Za dostop je potrebna prijava, ki je brezplačna. Postopek prijave je avtomatiziran. Zbrani osebni podatki se uporabljajo kot zagotovilo, da je spletna stran na voljo v skladu z Zakonom o zdravilih. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov prevzamejo obiskovalci.

Kadar bo potrebno, bomo uporabili zbrane podatke za vzpostavitev stika s posameznim obiskovalcem. Če obiskovalec želi, ga bomo obveščali o novostih na našem portalu. Prav tako se obiskovalec lahko odloči za prejemanje obvestil naših sponzorjev. Osebnih podatkov proti volji obiskovalcev ne razkrivamo tretjim osebam.

S piškotki (cookies) vodimo evidenco o obiskih na delu portala z omejenim dostopom in hranimo osebne podatke za kasnejše obiske našega spletnega portala. Na ta način bomo lahko izboljšali našo ponudbo.

Spletne strani našega portala vsebujejo tudi povezave s spletnimi stranmi, ki jih ne pripravlja Revma.net d.o.o.. Za te strani Revma.net ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino.
 

Medicina je znanost, ki se neprestano spreminja. Nova spoznanja, ki jih prinašajo raziskave in klinične izkušnje, zahtevajo spremembe v načinu obravnave bolnikov. Uredniki Revma.net d.o.o. si prizadevajo, da bi objavili natančne podatke skladne z doktrino v času pisanja. Uporabnikom spletnega portala pa kljub temu svetujemo, da si predvsem preden predpišejo zdravilo, preberejo originalna navodila. To opozorilo je predvsem pomembno pri uporabi novih ali redko uporabljanih zdravil.


Avtorske pravice
Vsa vsebina je dostopna brezplačno, avtorske pravice pa so v lasti Revma.net d.o.o.
Nepooblaščeno kopiranje in širjenje vsebine je kaznivo dejanje.

Revma.net d.o.o.
direktor
dr. Aleš Ambrožič, dr. med.

e-pošta: info@revma.net

Matična št.: 2079640
ID za DDV: SI59533480
TRR: 02010-0254940895

Uredništvo spletnega portala

glavni in odgovorni urednik
prof. dr. Matija Tomšič, dr. med.  

recenzent
prof. dr. Blaž Rozman, dr. med.

tehnični urednik
Žiga Rotar, dr. med.