Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.revma.net


1. Uvod
Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.revma.net.

2. Vsebina spletnega mesta
Del našega spletnega portala, ki je namenjen strokovni javnosti (študentom medicine, zdravnikom in farmacevtom), vsebuje podatke, ki so po Zakonu o zdravilih, lahko neomejeno dostopni le zdravnikom in farmacevtom.
Dostop do strokovnega dela našega spletnega portala mora biti zaradi tega sledljiv. Za dostop je potrebna prijava, ki je brezplačna. Postopek prijave je avtomatiziran. Zbrani osebni podatki se uporabljajo kot zagotovilo, da je spletna stran na voljo v skladu z Zakonom o zdravilih. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov prevzamejo obiskovalci.

Kadar bo potrebno, bomo uporabili zbrane podatke za vzpostavitev stika s posameznim obiskovalcem. Če obiskovalec želi, ga bomo obveščali o novostih na našem portalu. Prav tako se obiskovalec lahko odloči za prejemanje obvestil naših sponzorjev. Osebnih podatkov proti volji obiskovalcev ne razkrivamo tretjim osebam.

S piškotki (cookies) vodimo evidenco o obiskih na delu portala z omejenim dostopom in hranimo osebne podatke za kasnejše obiske našega spletnega portala. Na ta način bomo lahko izboljšali našo ponudbo.

Spletne strani našega portala vsebujejo tudi povezave s spletnimi stranmi, ki jih ne pripravlja Revma.net d.o.o. Za te strani Revma.net ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino.

Medicina je znanost, ki se neprestano spreminja. Nova spoznanja, ki jih prinašajo raziskave in klinične izkušnje, zahtevajo spremembe v načinu obravnave bolnikov. Uredniki Revma.net d.o.o. si prizadevajo, da bi objavili natančne podatke skladne z doktrino v času pisanja. Uporabnikom spletnega portala pa kljub temu svetujemo, da si predvsem preden predpišejo zdravilo, preberejo originalna navodila. To opozorilo je predvsem pomembno pri uporabi novih ali redko uporabljanih zdravil.


3. Zaščita avtorskih pravic
To spletno mesto je izključna last podjetja Revma.net d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta.
Vsa vsebina je dostopna brezplačno, avtorske pravice pa so v lasti Revma.net d.o.o. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov. Nepooblaščeno kopiranje in širjenje vsebine je kaznivo dejanje


4. Zaščita zasebnosti
Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani "piškotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve.Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.
 

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Internet Explorer 7 in 8

Internet Explorer 9 in 10

Mozzila Firefox

Chrome

Safari (stran v angleškem jeziku)

Opera (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletnega mesta.

 

5. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev
Podjetje Revma.net d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodišče
Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek
Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Prijeten ogled vam želimo!

Revma.net d.o.o.